top of page

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Have Hjælp v/Larsen
CVR-nr: 42146064

Thyrasvej 75

4173 Fjenneslev

Mikkel.r.larsen@live.dk
Telefonnummer: 6012 23 45
Etableringsår: 1.August 2022

- Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftelse via e-mail. Fakturaen kan downloades via “min side” og sendes også på mail når ordren er leveret.

- Annullering af ordre

Da det er en tjeneste ydelse, kan vi først udfører arbejdet efter 14 dage fra bestilling, ved mindre vi har fået din accept på fraskrivelse af fortrydelsesretten.

-Priser

Alle angivne priser er i DKK og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

-Betaling

Betaling for bestilte ydelser kan ske via bankoverførsel eller Mobilepay via faktura. Faktura sendes efter udførelse af opgaven, og skal betales inden den oplyste betalingsdato på fakturaen

Ved levering af fysiske varer eller materialer forbeholder vi os ejendomsretten indtil varen er betalt.

Ved manglende eller for sen betaling pålægges der et rykergebyr på 100 kr per rykker indtil der er sendt 3 stk, derefter bliver opgaven videregivet til inkasso.

-Ejendomsforbehold
Vi forbeholder os ejendomsretten til leverede varer og materialer indtil hele købesummen inkl. leveringsomkostninger samt eventuelle renter og gebyrer er betalt fuldt ud.

​Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Have Hjælp v/Larsen tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

-Tjenesteydelser

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på mail@danskhusoghaveservice.dk. Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. (se vores Integritetspolitik for GDPR)

Videregivelse af oplysninger


Vi videregiver ingen data til tredjepart uden accept (samtykke) af Cookies. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter (Google og Facebook) i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

bottom of page